Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
výroba pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
(Lukáš Fajmon)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me505t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar.
(Nikola Baráková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kbg4vt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití plynů v technologii výroby piva
(Lucie Mišúnová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ergi70// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití membránové filtrace při filtraci piva
(Martin Dolejš)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s5dvfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
(Mária Dudová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/87487 | Management / | Práce na příbuzné téma
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
(Kateřina Čechová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//04dszf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů a změny při stárnutí
(Jana STEHLÍKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3aouao// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar.
(Nikola Baráková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kbg4vt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti vývoje nových receptur pro létající pivovar.
(Nikola Baráková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kbg4vt/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma