Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
modrý aleuronKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0971s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
(Romana Šebestíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
High-density mapping of agronomically important traits using a reference genome sequence of wheat
(Adam LAMPAR)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//xmm2z9// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a charakterizace materiálů pro vysokohustotní deleční mapování chromosomu 4A pšenice.
(Alena RYŠAVÁ)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//v3atzz// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma