Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

drůbeží maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
 (Monika Petrželová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Petra Polcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
 (Monika Petrželová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
 (Monika Petrželová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologické vlastnosti masa - vaznost
 (Tomáš DIBĎÁK)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//yub4fr// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
 (Petra Suchánková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic