Theses on the same topic (having an identical keyword):
drůbeží masoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologické vlastnosti masa - vaznost
(Tomáš DIBĎÁK)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//yub4fr// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
(Petra Suchánková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic