Theses on the same topic (having an identical keyword):
obilovinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Antioxidační aktivita česneku
(Barbora Kodovská)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Biologická aktivita extraktů z Alliaria petiolata
(Andrey Satornik)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xorvhr// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
(Tereza KOVÁČOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwgvqi// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv kulinární úpravy na obsah purinů v jedlém hmyzu
(Kateřina Kletečková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gbirfi// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Obsah celkových anthokyanů po kulinárních úpravách pšenic s barevným zrnem
(Klára Podlipná)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cvcazu// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Theses on a related topic
Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
(Veronika Konečná)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9yz76o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
(Denisa Holečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stravitelnost krmiv pro kapra obecného
(Josef MAREŠ)2019, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//v0zlgi// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic
Stravitelnost netradičních cereálií
(Petr SVOBODA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7myx8j// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic