Theses on the same topic (having an identical keyword):
obilovinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obsah biologicky aktivních látek v obilovinách z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
(Adéla Antošová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dmlwww// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv stáří a infekčního tlaku na obsah fenolických látek u rajčete
(Tereza Heinrichová)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kzulo/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Vplyv spracovania čučoriedok na obsah biologicky aktívnych látok
(Viktória Balaščáková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ii4y75// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
(Sylva RAJDLÍKOVÁ)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Theses on a related topic
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Obsah kyseliny askorbové ve vybraném sortimentu produktů typu "microgreens"
(Michaela Suchyňová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3kciym// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus
(Anežka Šuráňová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9wv7c4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hodnocení vlivu odrůdy na obsah betalainových barviv v bulvách salátové řepy
(Anežka AUEROVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cz9jmt// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Theses on a related topic
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
(Marie Míková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic