Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 26 theses)
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
 (Natálie Sonia Měrková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
 (Jakub Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Obsah vitamínu C v bramborách při technologických operacích
 (Pavlína Matoušková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uc1tzb// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
 (Kamila ŠIMÁNKOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 26 theses)