Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Obsah vitamínu C v bramborách při technologických operacích
(Pavlína Matoušková)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uc1tzb// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic