Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goudaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
The statistical properties of ECC keys generated from software libraries
(Bathini Srinivas Goud)2017, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ia5v5/ | Informatika / Bezpečnost informačních technologií (angl.) | Práce na příbuzné téma