Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
goudaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních směsí fosforečnanových solí na růst mikroorganizmů v tavených sýrech
(Dora JURČOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tc0r2d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
(David GERGELA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
(Anna HŮĎOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vamuv9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
(Natálie Ogurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
(Lenka NENUTILOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění dekarboxylázové aktivity v systému přírodního sýra
(Richard Adámek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84cbk5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání
(Kristýna Spurná)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//09ro6u// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma