Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti kečupu
 (Vendula Mejzlíková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití reologických modelů v potravinářství
 (Martin Dlabač)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vdzbhz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Měření tokových křivek plastických maziv
 (Josef Dobeš)

2010, Bakalářská práce, Fakulta strojní / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/81522 | Strojírenství / Hydraulické a pneumatické stroje a zařízení | Práce na příbuzné téma

Elongational viscosity of polymer melts and its utilisation for plastics technologies optimisation
 (Rostislav Vilém)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wyl9sz// | Inženýrství polymerů / | Práce na příbuzné téma