Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
 (Barbora Řezníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
 (Veronika Skýpalová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
 (Iva Březinová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
 (Iveta Urbanová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek
 (Zuzana Macalíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe7ud5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
 (Jan STRNAD)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)