Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
 (Kateřina Moudrá)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
 (Marie Řezníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
 (Barbora Řezníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
 (Jan Valečka)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
 (Lucie Slančíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Sýr jako dárkový předmět
 (Pavel NOVÁK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//luxjv2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)