Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Fair tradeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou
(Radek Skopal)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13709/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
(David Snášel)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/gwi1o/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Využití certifikace Fair trade a Direct trade v marketingové strategii českých pražíren kávy a kaváren
(Petra Bočková)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69018 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Komparace direct trade a fair trade
(Robin Rolenc)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48019 | Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Využití certifikace Fair trade a Direct trade v marketingové strategii českých pražíren kávy a kaváren
(Petra Bočková)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69018 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení pražírny kávy
(Hana Bašová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/kejwu/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Typologie zákazníků pražírny kávy
(Nikol Řehánková)2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153293 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení brandingu pražírny kávy
(Lucie BLÁHOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//uonges// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Úskalí a pozitiva vlastní pražírny kávy
(Oldřich Šplíchal)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11440/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních
(Denisa Schimková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11649/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma