Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramborové hranolkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
(Eliška Sýkorová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
(Eliška Sýkorová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
(Barbora Bílová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
(Dagmar Beránková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
(Radka Vydrová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
(Hana Pírová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Ztráty tokoferolů během smažení
(Jakub Fišnar)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
(Ivana Tětková)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Práce na příbuzné téma
Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
(Růžena VAŠKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma