Theses on the same topic (having an identical keyword):
bramborové hranolkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
(Eliška Sýkorová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
(Eliška Sýkorová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
(Barbora Bílová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
(Dagmar Beránková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
(Hana Pírová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
(Radka Vydrová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Ztráty tokoferolů během smažení
(Jakub Fišnar)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic
Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
(Ivana Tětková)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Theses on a related topic
Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
(Alena Bulínová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic