Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vepřové sádloKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
(Michaela Hudcová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trh0ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
(Hana Jahodová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bpvoev// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
(Michaela Hudcová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trh0ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
(Martina Pavlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
(Petr KOLÁŘ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1855qb// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
(Kristýna Klimšová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
(Radovan Jůzl)2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
(Kamila Řehůřková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma