Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vepřové sádlo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

Srovnání částicových stabilizátorů pro Pickeringovy emulze
 (Valeriia Usynina)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5rord8// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)