Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vepřové sádlo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
 (Michaela Hudcová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//trh0ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
 (Hana Jahodová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bpvoev// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
 (Michaela Hudcová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//trh0ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
 (Martina Pavlíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//brvmok// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
 (Petr KOLÁŘ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1855qb// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
 (Kristýna Klimšová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
 (Radovan Jůzl)

2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)