Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
 (Ondřej Horák)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qx722k// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory
 (Jakub Peško)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//do7gv8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
 (Petr Hloušek)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z1id6v// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
 (Jan Šlancar)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wsx7sq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analýza VOC vín odrůdy Frankovka z regionu Modré hory
 (Lenka Horáková)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//x43hid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a specifika VOC Modre hory
 (Peter Michalík)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8qp7z// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
 (Ondřej Horák)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qx722k// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
 (Kryštof Dopita)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//potik6// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva
 (Jan NOVÁK)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1t90ih// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma