Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
(Ondřej Horák)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qx722k// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory
(Jakub Peško)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//do7gv8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
(Petr Hloušek)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z1id6v// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
(Jan Šlancar)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wsx7sq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Analýza VOC vín odrůdy Frankovka z regionu Modré hory
(Lenka Horáková)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//x43hid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a specifika VOC Modre hory
(Peter Michalík)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8qp7z// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
(Ondřej Horák)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qx722k// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
(Kryštof Dopita)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//potik6// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva
(Jan NOVÁK)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1t90ih// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma