Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
müsliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
(Veronika KOCÁBOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q8au3h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
(Petr MACHALA)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o0fh9k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pseudocereálie, jejich implementace do pekárenských technologií
(Lukáš KES)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//98ocls// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma