Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obsah vitamínu D v potravinách na českom trhu
(Lenka Slobodníková)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mxvis/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Monitoring obsahu reziduí pesticidů v prostředí a v zemědělské produkci v ČR
(Kristýna Štěpánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0ehsc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
(Michaela Lukáčová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
(Tomáš Šopík)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qmsk02// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Obsah fenolických látek v přílohových sacharidových potravinách
(Markéta Strankmüllerová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x7dxsq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách
(Adéla Zajícová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k1ql3w// | Hodnocení a analýza potravin / | Theses on a related topic
Monitoring obsahu reziduí pesticidů v prostředí a v zemědělské produkci v ČR
(Kristýna Štěpánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0ehsc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
(Blanka Chvojková)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ww2z6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Dusičnany v balené vodě
(Edita Ježilová)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lu9k0d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stanovení obsahu vody ve vysoce účinných farmaceutických substancích coulometrickou titrací
(Petr Velecký)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ld9rpj// | Chemie a technická chemie / | Theses on a related topic