Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
 (Tereza VECKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Theses on a related topic

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
 (Pavel Votava)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Theses on a related topic

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
 (Kateřina Zelinková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
 (Petr Starostka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic