Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Izolovaný kolagen jako přídatná látka do masných výrobků
 (Barbora Burjaková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//182rgc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Potravinářská aditiva ve výživě člověka
 (Michaela Marková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nh9afq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin
 (Hana Čelakovská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0y33ci// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
 (Tomáš Konečný)

2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
 (Tereza Dvořáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
 (Kateřina Kodešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
 (Miroslav Jaššo)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích
 (Eva Tomková)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eqglz/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
 (Jana Šlejharová)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//56xhnl// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)