Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izolovaný kolagen jako přídatná látka do masných výrobků
(Barbora Burjaková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//182rgc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Potravinářská aditiva ve výživě člověka
(Michaela Marková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nh9afq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin
(Hana Čelakovská)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0y33ci// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
(Tomáš Konečný)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
(Tereza Dvořáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
(Kateřina Kodešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
(Miroslav Jaššo)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích
(Eva Tomková)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eqglz/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin v ČR
(Jana Šlejharová)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//56xhnl// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma