Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
(Adéla Šebestová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby
(Karolína Jandová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c03o17// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
(Andrea Rosová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
(Kristýna Bubelová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
(Petra Válková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
(Zuzana Pavlíčková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
(Simona HYBŠOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma