Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
 (Adéla Šebestová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby
 (Karolína Jandová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//c03o17// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
 (Andrea Rosová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
 (Petra Válková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
 (Zuzana Pavlíčková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
 (Simona Maděrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)