Theses on the same topic (having an identical keyword):
syrovátkaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
(Kateřina Havlíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic