Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti náhrady soli v potravinách
 (Jana SOUKENÍKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hcj9yr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
 (Martina Musilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//usoedf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
 (Pavel Kaloda)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
 (Pavel Kaloda)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma