Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti náhrady soli v potravinách
(Jana SOUKENÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hcj9yr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
(Martina Musilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//usoedf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
(Pavel Kaloda)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
(Pavel Kaloda)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma