Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Připravenost obce Krušovice na řešení mimořádných událostí souvisejících s únikem nebezpečné látky a výbuchem.
(Rostislav Míka)2019, Diplomová práce, Fakulta biomedicínského inženýrství / ČVUT
• http://theses.cz/id//30h42s// | Chyba / | Práce na příbuzné téma
Průmyslové Skladování Chemikálií: BOZP a požární ochrana při skladování chemických látek v průmyslu
(Filip Kocián)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/a0mqy/ | Bezpečnostně právní studia / | Práce na příbuzné téma
Využití enkapsulace a sorpce těkavých přírodních látek při skladování brambor
(Pavla Koubíková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3h5lb// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny
(Kamila Mimrová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pigunw// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování kávy koncovým spotřebitelem na obsah biologicky aktivních látek
(Lucie Bartošíková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//597cwq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití přírodních látek při skladování zemědělských produktů
(Matěj Božik)2018, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t2rqqh// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
(Tomáš Šopík)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qmsk02// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních látek u kdoulí v průběhu skladování
(Nikola Durkačová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bttzar// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma