Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Business Plan
 (Askat Zhaparov)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/qvzmn/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

Business plan for opening a «Dunkin Donuts» franchise restaurant in Prague
 (Aliaksandr Kubyshkin)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70345 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma

Business Plan for Café-bar "Ave"
 (Khashimzhan Arziyev)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/nf91z/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

Business plan
 (Karina Bodeneyeva)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/73902 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma

Business plan for opening a «Dunkin Donuts» franchise restaurant in Prague
 (Aliaksandr Kubyshkin)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70345 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma

Business plan for opening a «Dunkin Donuts» franchise restaurant in Prague
 (Aliaksandr Kubyshkin)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/70345 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán
 (Tereza Maříková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/74831 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Koncept Restaurant day
 (Zuzana Bartíková)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant
 (Lucie Kratochvílová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa
 (Juraj Badura)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13979/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)