Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

volné radikály

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Antioxidanty v bylinných čajích
 (Eva Musilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gxo90d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bylinných čajích
 (Anna Procházková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iysgy8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bylinné čaje a jejich antioxidanty
 (Ladislava Ilčíková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nm2uch// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fenomén pivo v naší společnosti
 (Tomáš Römer)

2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/gwipb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Pivo jako vývozní komodita
 (Veronika Lorencová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn94w/ | Evropská studia / | Práce na příbuzné téma

Víno, pivo a slovenská spoločnosť
 (Samuel Bartoš)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/e98y6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
 (Tamara Dolníčková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Pivo jako podnikatelský záměr
 (Michaela Vostrá)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12960/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
 (Jan Kalandra)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/84298 | Finance a oceňování podniku / | Práce na příbuzné téma

Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
 (Peter Mokrý)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)