Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
(Lenka KÁBELOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.
(Antonín PEŠTA)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rb9x6b// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
(Lenka KÁBELOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení Stévie sladké (Stevia rebaudiana) a její využití
(Lenka KÁBELOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ylz48r// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Sukralosa - nově povolené sladidlo v České republice
(Lenka Chlebcová)2010, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//uy5vg6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Prebiotické sladidlo tagatosa
(Zuzana Jurečková)2010, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//sz0myl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sukralosa - nově povolené sladidlo v České republice
(Robert Čuta)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//yn96pg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Potravinářská sladidla
(Leona Beránková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1clj8c// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma