Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezlepková dietaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
(Adéla KRŮČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l71qry// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Magdaléna DARDOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Radka OSINKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Eva Matulíková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//xo4kfn// | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na těstoviny
(Adéla KRŮČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l71qry// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové těstoviny
(Radek Koudelka)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//36werh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Magdaléna DARDOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
(Petra Lupínková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sicynr// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma