Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
(Adéla Rucká)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//par0ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
(Andrea Patová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwsrwt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vnímání androstenonu a skatolu a postoje spotřebitelů v České republice k chirurgické kastraci selat.
(Marta Doláková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ef7ohq// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
(Josef Soukup)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a změny v komoditní vertikále prasata - vepřové maso v Srbsku před vstupem do EU
(Jovana Stojanović)2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gt9bsy// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
(Andrea Patová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwsrwt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obliba a konzumace masa zvěřiny
(Aneta Blažková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//injuic// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
(Lucie Rendová)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//js608n// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Jana Lainková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma