Theses on the same topic (having an identical keyword):
drůbežKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
(Adéla Havelková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fi9qvs// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Kuřecí běháky jako netradiční zdroj bílkovin.
(Marcela Gottfriedová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mfny66// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic
Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
(Kristýna Polášková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic
Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
(Adéla Havelková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a04v5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Extrakce kolagenních produktů z nevyužitých částí drůbeže
(Aneta Polaštíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ukjurh// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic