Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Skot

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
 (Adéla Hoferková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
 (Lenka Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv etiky chovu na kvalitu hovězího masa
 (Adriana Hofmanová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r0cuhm// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Genetické markery pro kvalitu hovězího masa
 (Nicola Darkwahová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ij9fxi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken ve vybraných svalech českého strakatého skotu a jejich vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Pavla Dundáčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dfesz0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv genotypů pro gen leptin na vybrané kvalitní ukazatele hovězího masa
 (Karel BENEŠ)

2017, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w2lcpw// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma

Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
 (Jarmila Janochová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//72mqf0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)