Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozí mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Průzkum trhu fermentovaných výrobků z kozího mléka
(Anna Chodorová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i2bv7b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
(Aneta Špínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma