Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
definícia celiakieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
(Stanislav KOTÁN)2024, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//5fwukd// | Učitelství odborných předmětů / | Práce na příbuzné téma
Trendy v oblasti marketingové komunikace podniků působících v cestovním ruchu
(Michaela Škutová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12834/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
(Shoira Ibragimova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v manažmente a ich využitie v praxi manažéra
(Kristína Slahučková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14797/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
(Michal Sikora)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Unikátny gastronomický koncept
(Martin Hučko)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Unikátny gastronomický koncept
(Martin Hučko)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma