Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Fine DiningKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
(Lucia Medveďová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne
(Lukáš Olekšák)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13050/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita gastronomických služeb
(Andrea Hupik)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69217 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách
(Hana Petránková)2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/31656 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
(Daria Orlova)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
(Simona Rožánková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13018/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Assessing the Data Quality of Wikipedia
(Rajivv Rajivv)2021, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pun7e/ | Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace (angl.) | Práce na příbuzné téma
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
(Lucia Medveďová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
(Bianca Nicole Necpal)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q6cdm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
(Lucia Medveďová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma