Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stravovací služby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
 (Karina Zaitseva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití italské gastronomie v marketingu cestovního ruchu (region Abruzzo)
 (Eliška Šimková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB10328 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
 (Michal Brandl)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
 (Sojková Sojková)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n3f29/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)