Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stravovací službyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
(Karina Zaitseva)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití italské gastronomie v marketingu cestovního ruchu (region Abruzzo)
(Eliška Šimková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10328 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
(Michal Brandl)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
(Sojková Sojková)2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n3f29/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma