Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cenová hladinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
(Denisa Kajnarová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/d7t34/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma