Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cenová hladina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
 (Denisa Kajnarová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/d7t34/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
 (Eva Roupcova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)