Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
AnketaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
(Klára Ouředníková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13836/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
(Dominik Zadražil)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14197/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
(Klára Ouředníková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13836/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Potenciál gastroturismu v Karlovarském kraji a v Plzeňském kraji. Příklad malých pivovarů a mikropivovarů.
(Vojtěch Vlček)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13267 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Tradiční a novodobé pivní restaurace
(Barbora Hlavatá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
(Markéta Skoumalová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/76ksdw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Analýza konceptu restaurace Podolka
(Barbora Pospíšilová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma