Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Podnikatelský plánKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
(Veronika Stránská)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
(Abdelreheem Shamekh)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán
(Mariana Vrabelová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/aai10/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
(Martin VILDT)2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//f38ep8// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Business plan of Trilobit Hotel
(Alena Latash)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/50828 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
(Zlata Skrypnik)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ymbpo0// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán
(Lucia Repková)2021, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/sowd7/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
(Veronika Stránská)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
(Veronika Stránská)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma