Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
(Aneta Krajíčková)2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
(Aneta Krajíčková)2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma
Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti
(Aneta Krajíčková)2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b1lmc/ | Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa | Práce na příbuzné téma
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
(Martin Barák)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/w4m26z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Raw Food
(Veronika Zahradník Ďurišová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow turismus – návrh rozvoje environmentálně šetrného cestovního ruchu v Kladském pomezí
(Markéta Sedláčková)2015, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pf16mz// | Inženýrská ekologie / Ochrana přírody | Práce na příbuzné téma
Slow food a jeho perspektiva v ČR
(Jakub Cimrman)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
(Zuzana Chreňová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11935/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
(Michaela Kašparová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pfha4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
(Natália Vargová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma