Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčové slováKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma