Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová, slova, potravinářská, barvivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Studium interakcí vybraných potravinářských barviv s mědí(II) s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Venuše KOMJATIOVÁ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ystvia// | Ekologie a ochrana prostředí / Analytická chemie životního prostředí a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
(Irena ŠESTÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Amarant ve výživě člověka.
(Hana KAZÍKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyhjup// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výzkum terapeutických semiokluzních hlasových cvičení a postavení hlavy při zpěvu
(Pedro AMARANTE ANDRADE)2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//sy2xnw// | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti amarantu
(Eva SZAROWSKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bxgdhw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma