Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová, slova, potravinářská, barviva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
 (Martin ŠPINKA)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma

Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
 (Martin ŠPINKA)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma

Studium interakcí vybraných potravinářských barviv s mědí(II) s využitím UV/Vis spektrofotometrie
 (Venuše KOMJATIOVÁ)

2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//ystvia// | Ekologie a ochrana prostředí / Analytická chemie životního prostředí a toxikologie | Práce na příbuzné téma

Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
 (Irena ŠESTÁKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Amarant ve výživě člověka.
 (Hana KAZÍKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nyhjup// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výzkum terapeutických semiokluzních hlasových cvičení a postavení hlavy při zpěvu
 (Pedro AMARANTE ANDRADE)

2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//sy2xnw// | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti amarantu
 (Eva SZAROWSKÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bxgdhw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Eliška Gurská)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma