Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Tavený sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza fortifikovaných čerstvých sýrů pomocí HPLC
(Zuzana Beránková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//owtdqq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
HPLC stanovení organických sloučenin obsahujících aminovou skupinu jako indikátorů stárnutí potravin
(Tomáš Rozman)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/iirzk/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC
(Vanda MALÁROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lut7hu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma