Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Tavený sýr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Analýza fortifikovaných čerstvých sýrů pomocí HPLC
 (Zuzana Beránková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//owtdqq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

HPLC stanovení organických sloučenin obsahujících aminovou skupinu jako indikátorů stárnutí potravin
 (Tomáš Rozman)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/iirzk/ | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic

Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC
 (Vanda MALÁROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lut7hu// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic