Theses on the same topic (having an identical keyword):
Dusíkaté látkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Dusíkaté látky ve výživě králíků
(Peter Šufliarský)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j2l5jf// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic
Stanovení retence dusíkatých látek zrnového čiroku u brojlerových kuřat
(Rozálie Ingerlová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5e7dk8// | Krmivářství / | Theses on a related topic
Vliv vybraných odrůd pšenice seté na ileální stravitelnost škrobu a dusíkatých látek u kuřecích brojlerů
(František Vacek)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4l7nd8// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic
Vliv zdroje dusíkatých látek a neškrobových polysacharidů na produkci a složení mléka samic králíků, užitkovost a životaschopnost jejich potomstva
(Linda Uhlířová)2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mceeir// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Theses on a related topic
Možnosti snížení obsahu dusíkatých látek v krmných směsích pro brojlerová kuřata
(Vojtěch Rada)2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2psde// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Theses on a related topic
Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
(Pavla Štoková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Návrh marketingové strategie - hmyzí protein jako běžná součást lidského jídelníčku.
(Kateřina Kopúnová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i1oaaj// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Hmyz – (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
(Vendula Smilková)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gnmepk// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
(Anna Jílková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic